Skip to content Skip to footer

Πολιτική Απορρήτου – Προστασία προσωπικών δεδομένων

H Blue Margarita σεβόμενη τη σημασία που έχει η ορθή συλλογή, διατήρηση, επεξεργασία και αποθήκευση των προσωπικών δεδομένων των πελατών της καθώς και των επισκεπτών/χρηστών του www.bluemargarita.gr, δηλώνει ρητά ότι τηρεί όλα τα εχέγγυα ασφαλούς διαχείρισης και προστασίας των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, σε συμμόρφωση των όσων ορίζονται στον Ευρωπαϊκό Κανονισμό υπ’ αρ. 2016/679, όπως αυτός ενσωματώθηκε στο εθνικό μας δίκαιο και ισχύει σήμερα. 

Η επιχείρησή μας δεσμεύεται να διατηρεί τα προσωπικά σας δεδομένα ασφαλή και προστατευμένα. Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες του διαδικτυακού τόπου www.bluemargarita.gr, τηρούνται αποκλειστικά και μόνο για λόγους που αφορούν τις συναλλαγές σας μαζί μας, τη βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών και τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές). Για όλες τις παρεχόμενες από την επιχείρησή μας υπηρεσίες, Υπεύθυνος Επεξεργασίας των Προσωπικών σας Δεδομένων, είναι η ασκούσα την ατομική επιχείρηση «Μαργαρίτα Γεωργίου».

Πώς χρησιμοποιούμε το ονοματεπώνυμο/στοιχεία επιχείρησης, διεύθυνση, τηλέφωνο, email σας

  • Για την αποστολή παραγγελιών: Είναι απαραίτητο να γνωρίζουμε τα στοιχεία επικοινωνίας σας για την ορθή και έγκαιρη αποστολή της παραγγελίας σας.
  • Για την αποστολή μηνυμάτων με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (e-mail): Είναι απαραίτητο να τα γνωρίζουμε για να σας στείλουμε την επιβεβαίωση & τις λεπτομέρειες της παραγγελίας σας  
  • Για την αποστολή ενημερωτικών μηνυμάτων με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (e-mail): Για να σας κρατάμε ενήμερους για εκπτώσεις, προσφορές, νέες δημιουργίες, αφού προηγηθεί η ρητή συγκατάθεσή σας στη λήψη αλληλογραφίας τέτοιου περιεχομένου
  • Για λόγους πρόληψης και εντοπισμού αξιόποινων ενεργειών είτε εναντίον σας είτε εναντίον της επιχείρησής μας.

Δεν είστε υποχρεωμένοι να μας γνωστοποιήσετε κανενός είδους προσωπικό δεδομένο – πληροφορία από τα παραπάνω. Στην περίπτωση όμως που δεν το κάνετε, ίσως να μην μπορείτε να αγοράσετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το e-shop μας και να απολαύσετε την καλύτερη δυνατή καταναλωτική εμπειρία που η επιχείρησή μας είναι σε θέση να σας προσφέρει. Ωστόσο, εφόσον το επιλέξετε, θα το σεβαστούμε απόλυτα.

Διαβίβαση των προσωπικών δεδομένων σε τρίτους

Η επιχείρησή μας δηλώνει ρητώς ότι δεν πρόκειται να προβεί σε οποιαδήποτε παράνομη ή αθέμιτη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων και δε μεταβιβάζει καθ’ οποιοδήποτε τρόπο και για οποιαδήποτε αιτία προς οποιοδήποτε τρίτο προσωπικά στοιχεία και πληροφορίες χρηστών/επισκεπτών.

Ωστόσο, μοιραζόμαστε τα προσωπικά δεδομένα, που εσείς μας έχετε δώσει με τη ρητή συγκατάθεσή σας, με τις παρακάτω κατηγορίες συνεργαζόμενων με τη Βlue Margarita εταιρειών-επιχειρήσεων, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης σας μαζί μας, αλλά πάντοτε υπό προϋποθέσεις που εξασφαλίζουν πλήρως ότι τα προσωπικά σας στοιχεία δεν υφίστανται οποιαδήποτε παράνομη επεξεργασία:

  • Εταιρείες που συμβάλλουν στην ορθή και ομαλή λειτουργία του e-shop μας και για την ορθή εκτέλεση της παραγγελίας σας, όπως εταιρείες κατασκευής ιστοσελίδων & ψηφιακών εφαρμογών, καθώς και εταιρείες ταχυμεταφορών (courier services).
  • Εταιρείες παροχής επαγγελματικών υπηρεσιών διαφημιστικού και προωθητικού χαρακτήρα.

Προωθητικά / διαφημιστικά μηνύματα

Με την προϋπόθεση ότι θα έχουμε λάβει την προηγούμενη ρητή συγκατάθεσή σας, δικαιούμαστε να σας αποστέλλουμε, σε τακτά διαστήματα, μηνύματα προωθητικού / διαφημιστικού περιεχομένου με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (email), με σκοπό να ενημερώνεστε για τα νέα της επιχείρησής μας.

Μπορείτε να σταματήσετε να λαμβάνετε  προωθητικά/διαφημιστικά μηνύματα ανά πάσα στιγμή, α) είτε κλικάροντας τον σύνδεσμο ‘unsubscribe’ ο οποίος θα βρίσκετε σε κάθε email που θα λαμβάνετε από την επιχείρησή μας, είτε β) επικοινωνώντας μαζί μας στο info@bluemargarita.com, δηλώνοντάς μας ότι δεν επιθυμείτε πλέον να λαμβάνετε τέτοιου είδους μηνύματα.

Η επιχείρησή μας μόλις λάβει το αίτημα σας, με οποιονδήποτε από τους παραπάνω τρόπους, θα το επεξεργαστεί και θα σταματήσετε να λαμβάνετε τέτοιου είδους ηλεκτρονική αλληλογραφία (email).

Αποθήκευση των προσωπικών σας δεδομένων

Η επιχείρησή μας δηλώνει ρητά ότι διατηρεί τα προσωπικά δεδομένα που οι πελάτες/χρήστες της έχουν γνωστοποιήσει και μόνον αυτά για όσο χρονικό  διάστημα οι τελευταίοι διατηρούν ενεργό τον λογαριασμό τους ή για όσο χρονικό διάστημα κρίνεται απαραίτητο για να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας.

Στο μέτρο που κριθεί ευλόγως απαραίτητο, σε συμμόρφωση της επιχείρησής μας στις υποχρεώσεις και απαιτήσεις που απορρέουν από τον νόμο, είτε για την επίλυση διαφορών, είτε για την πρόληψη και τον εντοπισμό αξιόποινων ενεργειών, η επιχείρησή μας δικαιούται να διατηρήσει αποθηκευμένα τα προσωπικά σας δεδομένα, ακόμα και αν έχετε απενεργοποιήσει τον λογαριασμό σας ή δεν είναι πλέον αναγκαίο να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας.

Σε περίπτωση που θεωρείτε ότι θίγεται καθ’ οποιονδήποτε τρόπο η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων πικοινωνήστε με την επιχείρησή μας χρησιμοποιώντας τα στοιχεία επαφής που αναφέρονται στην παρούσα Πολιτική Προστασίας- με σκοπό να διαχειριστούμε τους προβληματισμούς σας. Επιπλέον, μπορείτε να προσφύγετε, εφόσον επιθυμείτε, και στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, www.dpa.gr.

Πολιτική Cookies

Τα cookies είναι αρχεία κειμένου που αποστέλλονται στο πρόγραμμα περιήγησης από έναν ιστότοπο που επισκέπτεται ο χρήστης και διευκολύνουν τον ιστότοπο να απομνημονεύει πληροφορίες σχετικά με την επίσκεψή του, όπως την προτιμώμενη γλώσσα, τον τύπο του προγράμματος περιήγησης και άλλες παρόμοιες πληροφορίες. Κάτι τέτοιο μπορεί να διευκολύνει την επόμενή του επίσκεψη και να κάνει τον ιστότοπο περισσότερο άμεσο προς τον χρήστη.

Η bluemargarita.gr χρησιμοποιεί cookies αποκλειστικά και μόνο για την υλοποίηση, ανάπτυξη και βελτιστοποίηση των παρεχόμενων υπηρεσιών από τον συγκεκριμένο ιστότοπο και μόνο αυτόν. Τα περισσότερα cookies που αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησης του χρήστη από τη bluemargarita.gr διαγράφονται μετά την έξοδό του από τον ιστότοπο.

O κάθε χρήστης μπορεί να αποτρέπει τη χρήση τους μέσα από τον browser που χρησιμοποιεί, εάν αυτό επιθυμεί, όμως δεν υπάρχει καμμία εγγύηση οτι σε αυτή την περίπτωση ο ιστότοπος θα λειτουργήσει σωστά.

Τα cookies που χρησιμοποιούμε διακρίνονται σε 3 κατηγορίες:

  • Τα cookies που είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του ιστότοπου, όπως τα cookies ταυτοποίησης χρήστη, cookies ασφαλείας, καλαθιού προϊόντων κλπ.
  • Τα cookies περιόδου σύνδεσης (session) βασίζονται στην αλληλεπίδραση του χρήστη με τον ιστότοπο και χρησιμοποιούνται ώστε να αναπτυχθούν οι υπηρεσίες του ηλεκτρονικού καταστήματος και να βελτιστοποιηθεί η εμπειρία περιήγησής του. Είναι δυνατός ο αποκλεισμός ή η διαγραφή αυτών χωρίς να επηρεάζονται οι βασικές λειτουργίες και υπηρεσίες της ιστοσελίδας.

Τα cookies της Google (Analytics) αποτελούν εργαλεία ευρείας χρήσης τα οποία χρησιμοποιούμε ως ανώνυμες πληροφορίες προτιμήσεων των χρηστών για την ανάπτυξη και βελτιστοποίηση του ιστότοπου.

0
Best Choice for Creatives
This Pop-up Is Included in the Theme
Purchase Сraftis